Ontbijt Hotspot: Ayla, Rotterdam

Ayla
Ayla

Zaterdagochtend buiten de deur ontbijten is voor mij echt een geniet-momentje. De geuren van verse koffie, warm gebakken brood en vooral de gezellige drukte zijn de kenmerken voor een hele fijne start van mijn weekend. Dit keer ging ik langs op de West-Kruiskade waar in december een nieuwe hotspot opende, Ayla. De eigenaren boekte eerder al succes in Rotterdam met Biergarten en The Suicide Club. Nu komen ze met een heel nieuw concept genaamd Ayla. De buitenkant van het pand is niet bijzonder spectaculair maar zodra je binnenkomt waan je je in Oosterse sferen. Het interieur is heel eigentijds met Arabisch graffiti en Spaanse hammen boven de bar.

Ayla
Hippe Oosterse gerechten
We kozen voor een tafeltje voor twee bij het raam en hadden het gelijk moeilijk. Op de menukaart staan namelijk zo veel lekkere gerechten! Uiteraard staan er op het menu verschillende Oosterse gerechten, maar dan wel in een hip jasje. Wij kiezen uiteindelijk meerdere gerechtjes om te delen. Eigenlijk doen wij dat altijd zodat we zoveel mogelijk kunnen proeven! We nemen de bruschetta met gemarineerde tomaat, Shakshuka met vers brood en om het zoet af te sluiten uiteraard de Marokkaanse Pancakes. Wat is het genieten! De smaken zijn heerlijk door het gebruik van Oosterse kruiden. We sluiten uiteindelijk af met een heerlijk kopje koffie. Hoe kan je een zaterdag beter beginnen dan, toch?

Ayla

Must ontbijt hotspot
Ayla is niet alleen geopend voor ontbijt en lunch maar ook voor diner. Het shared dining concept is ontzettend populair en je moet op tijd langskomen want de kans dat ze vol zitten is aanwezig! Ga snel langs, want ik weet zeker dat jij ook #HookedOnAyla bent!


📍            Kruisplein 153 in Rotterdam
☕☕ ☕  YUMMY
💰💰        Prima prijs/kwaliteit verhouding
🎉🎉🎉   Zeker een ontbijt feestje
👍👍        Facebook

0 Comments

Leave a Comment