Ontbijt Recept: Avo-Cacao Smoothie – GESLOTEN

avo-cacao smoothie

Je dag beginnen met pure chocolade is altijd een goed idee! De zoete banaan en romige avocado maken dit heerlijk ontbijtje zijdezacht van smaak. Ik ben er onlangs achter gekomen dat mijn lichaam niet goed reageert op zuivel. Daarom ben ik allemaal receptjes aan het maken met ingrediënten die uitstekend passen bij een dieet zonder zuivel. En om eerlijk te zijn, bevallen zulke veganistische ontbijtjes mij best goed! Okay, laten we een avo-cacao smoothie maken voor 2 personen.

avo-cacao smoothie


avo-cacao smoothie

Wat te doen?

1. Snij de banaan en avocado in kleine blokjes. Waarom gebruik ik een avocado? Naast dat het je avo-cacao smoothie romig maakt bevat het bijzonder veel gezonde vetten, vitaminen en andere voedingsstoffen. Verschillende onderzoeken bewijzen dat avocado gezond is en tonen zelfs aan dat de vrucht het cholesterolgehalte verlaagt, een beschermend effect heeft voor de ogen en goed is voor de huid en het hart. Verder kan een ‘avocadodieet’ het afvallen bevorderen. Lekker en gezond dus 🙂 

2. Pak je blender erbij en voeg hier vervolgens de banaan, avocado en sojamelk aan toe.

3. Blend alles totdat het één geheel is.

4. Voeg hierna de cacoapoeder en gedroogde aardbeien toe en mix het  1 minuut op de hoogste stand.


Ik heb zelf de gedroogde aardbeien van NADA Nothing Added toegevoegd. Dit gevriesdroogd fruit wordt met liefde gewassen, gesneden, ingevroren en daarna in een vacuüm weer ontdooid. Er wordt dus niks extra’s aan toegevoegd! Aardbeien zijn van nature zoet, dus je hoeft aan dit ontbijtje geen extra suiker toe te voegen. Wil je meer te weten komen over dit 100% natuurlijk gedroogd fruit, neem dan hier eens een kijkje.

Eet smakelijk!

 

Win een Nada Taste Box

Probeer het fruit van Nada Nothing Added zelf; win een Nada Taste Box met daarin één zakje van elke smaak; Apple, Strawberry en Peach! Hoe doe je mee? Volg Nada Nothing Added of Facebook en laat mij via Facebook/Instagram weten dat je mee doet. De winnaar ontvangt op 23 januari van mij een persoonlijk bericht!

Nada Nothing Added

*Dit is een gesponsord bericht

 

0 Comments

Leave a Comment