Breakfast With Who?

Hoi, ik ben Amber, Instagram junkie en ontbijt liefhebber!
In de video hierboven geef ik je een kijkje in mijn leven. 

Ik hou ervan om elke dag te beginnen met een klein feestje. Om eerlijk te zijn ben ik niet je normale ochtendmens. Daarom ging ik op zoek naar manieren om mijn dag vrolijk te laten beginnen. Zo is mijn passie voor ontbijt onstaan.

Waarom Breakfast With Amber?
Als klein meisje droomde ik al van mijn eigen horeca plekje. Ik zag het al helemaal voor me; gezonde smoothies, lekkere koffie en veel, heel veel American pancakes. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Thailand ❤. Een eigen ontbijtbar zit er dus voorlopig nog even niet in. Daarom heb ik er een online versie van gemaakt.

Op Breakfast With Amber deel ik:

🍉   De lekkerste ontbijt recepten die je zelf makkelijk kan maken
📍   De leukste ontbijt hotspots
👍   Handige tips zodat jouw dag altijd kan beginnen met een feestje


Breakfast With….?
Hou jij ook van een lekkere maaltijd s’ochtends en wil jij jouw recepten met anderen delen? Dan wil ik graag met jou ontbijten :). Ik ben op zoek naar ontbijt liefhebbers die wekelijks/maandelijks een recept willen delen op Breakfast With Amber. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar breakfastwithamber@gmail.com

Volg mij op social media
Wil je dagelijks geïnspireerd worden op het gebied van ontbijt? Volg Breakfast With Amber dan op Facebook & Instagram.

 

0 Comments

Leave a Comment